Aardbevingsbestendig

U kunt met het bouwontwerp voldoen aan de NPR, De regeling is met name interessant voor projecten waarin  de ontwerpkeuzes al rekening is gehouden met aardbevingsbestendigheid. In dat geval zijn de meerkosten namelijk relatief laag en krijgt de opdrachtgever in feite een bonus voor het innovatief bouwen.
Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk technisch advies in te winnen bij Wapserveen.com zodat u optimaal gebruik kunt maken van de regeling.

Nieuwbouw aardbevingsgebied  

Vergoedingen-regelingen-nieuwbouw-aardbevingsgebied

Diverse woningen modellen zijn getest in Japan, onderzoekers simuleerden een aardbeving met een kracht van zeven op de schaal van Richter. Zonnepanelen zijn gekoppeld aan een off-grid systeem en zorgen voor genoeg  groene stroom waardoor geen gebruik meer van het net hoeft worden gemaakt! Het gewicht van een loghous is 50% minder dan een vergelijkbaar huis gemaakt van steen en daardoor worden ook de seismische krachten met 50% verminderd, in combinatie met de zwevende bodemplaat en de verstelbaarheid van het huis is het loghuis volledig aardbevingsbestendig.

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property

 

 

Wapserveen

Wapserveen.com

Registered at BBIE, Benelux office for intellectual property 

Schipslootweg 5a
8351 HV Wapserveen
The Netherlands

Contact

Telefoon:


Wapserveen.com: 06-53431969   
Email: dnepjr@hotmail.com